«

نصب کفپوش روی موکت چگونه است؟

»
وب سایت سیما دانلود در ستاد ساماندهی پایگاه های کل کشور ثبت می باشد و مطابق قوانین این مرکز عمل می کند.
خرید
#simadl-2893

نصب کفپوش روی موکت چگونه است؟

  • 141
  • 0
  • شنبه 27 فروردین 1401

در زمآن های قدیم کفپوش های موجود فقط یکی دو مورد بودند  که شما ناچار بودید یکی از آن ها را  انتخاب کرده و استفاده کنید. 

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و مدرن تر شدن صنعت تولید کفپوش ها،  انواع مختلف و متنوعی از کفپوش ها وجود دارند  که در ویژگی هایی مانند جنس، مقاومت، قیمت و طرح و رنگ با همدیگر تفاوت دارند.  این نوا بالا باعث شده تا شما حق انتخاب بسیار بالایی داشته باشید و با توجه به خواست و سلیقه نیاز و بودجه خود مناسب ترین کفپوش برای منزل را انتخاب و خریداری نمایید.

 چرا نصب صحیح و اصولی کف پوش ها بسیار مهم است؟

 یکی از موارد خیلی مهم در استفاده از کفپوش ها نصب صحیح و اصولی آن هاست.  در صورتی که کف پوش ها را  به صورت صحیح مثبت نمایی آن ها می توانند نقش یک ضربه گیر را برای شما بازی کنند و سطح محیط مورد نظر شما را ایمن گردانند.  در مقابل اگر کف پوش ها به درستی نصب نشوند  و به سطح زیرین خود متصل نشوند،  حالت لغزنده داشته  وضعیت خاصیت ضربه گیری خود را ندارند و علاوه بر آن هنگام راه رفتن روی آن ها صدای آزاردهنده غژ غژ شنیده می شود‌.

محافظت از بافت کفپوش ها

  نصب صحیح و مناسب کفپوش ها باعث می شود که آب و گرد و غبار به داخل و سطح زیرین کفپوش های شما نفوذ نکرده و بافت آن ها آسیب نبیند.  سهل انگاری در نصب کفپوش ها می تواند باعث شود که آب و گرد و غبار و یا موارد دیگر به داخل بافت کفپوش های شما نفوذ کرده و باعث سایش یا آسیب آن ها شود. در این صورت عمر مفید کفپوش های شما کاهش می یابد.

عایق سازی در برابر صدا، آب و...

 کفپوش هایی که به صورت درست و اصولی نصب نشوند می توانند عایق مناسبی در برابر صدا و یا  محافظ مناسبی برای دمای ساختمان باشند.  به بیان دیگر،  نصب نامناسب کفپوش ها می تواند به صورت غیر مستقیم در هدر رفتن انرژی و افزایش هزینه های شما تاثیر بگذارد. کفپوش هایی که به درستی نصب نشوند و به خوبی به هم چفت نشوند،  دیگر ضدآب نخواهند بود و در برابر نفوذ آب مقاوم نیستند.  بنابراین می توانید از آن ها برای محیط های مرطوب مانند آشپزخانه و یا سرویس های بهداشتی استفاده کنید.

  چه مقدماتی برای نصب کفپوش ها لازم است؟

 انواع مختلف کفپوش ها روش های مختلفی دارد.  شما برای اینکه خیالتان از مصرف اصولی کفپوش‌های تان راحت باشد می توانید به یک مسابقه باتجربه و حرفه‌‌ ای رجوع کنید که کار را به صورت تخصصی برایتان انجام دهد.  فارغ از این که چه نوع کفپوشی را برای محیط مورد نظر خود انتخاب کرده اید؛  مقدماتی وجود دارد که باید برای نصب کفپوش ها به آن ها دقت کنید.

تهیه کردن ابزار مناسب برای نصب کفپوش

 اولین موردی که در نصب کفپوش روی موکت ها اهمیت بسیار زیادی دارد تهیه ابزار آلات لازم برای این کار است.  نصب صحیح و اصولی کفپوش ها بدون داشتن ابزار مناسب غیر ممکن است.  به طور معمول ابزارالات مورد نیاز برای نصب کفپوش ها عبارتند از  مصر و مداد،  رنده برقی،  ساب، رطوبت سنج دیجیتال و ...  با تهیه این ابزار آلات شما قادر خواهید بود تا کفپوش های خود را به سادگی و در کمترین زمان ممکن نصب نمایید.

انجام زیرسازی مناسب برای نصب کفپوش

 مورد دیگری که پیش از نصب کفپوش روی موکت باید به آن دقت خاصی داشته باشید انجام زیرسازی مناسب است.  زیر سازی تقریباً برای نصب همه نوع جوش لازم است. در روند زیرسازی شما سطح فضایی را که برای نصب کفپوش خود در نظر گرفته اید کاملا مسطح می کنید.  وجود پستی و بلندی در سطحی که می خواهید آن را کفپوش کنید؛ باعث می‌شود که کفپوش های شما به درستی نصب نشوند. انجام  زیرسازی درست به شما کمک می کند  بتوانید کفپوش های خود را روی هر نوع  سطحی  به راحتی نصب نمایید.

هم دما سازی کفپوش با محیط

 آمادگی دیگری که باید پیش از نصب کفپوش روی سطح داشته باشید این است که شما باید حداقل به مدت ۴۸ ساعت کفپوش ها را در محیطی که می خواهید در آن نصب نمایید بگذارید تا به طور کامل با محیط هم دما شود.  اهمیت ندادن به این موضوع باعث می‌شود که کفپوشهای شما به دلیل تغییرات دمایی دچار ترکیدگی، باد کردگی و موارد این چنینی شوند که  هم به زیبایی و هم به عمر مفید و تخفیف های شما آسیب خواهد زد.

اندازه گیری و تنظیم رطوبت محیط

 پیش از این که اقدام به نصب کفپوش روی موکت خود کنید،  حتما باید رطوبت محیط را با استفاده از دستگاه رطوبت سنج دیجیتال اندازه بگیرید.  هر نوع کفپوشی حداکثر  رطوبت خاص خود را تحمل می‌کند. به عنوان مثال،  تایل های پارکت لمینتی حداکثر ۱۲ درجه سانتی گراد رطوبت را تحمل می کند.  خرید ظرف شرایطی که رطوبت محیط بیش از  حد تحمل  کفپوش های شمال اقدام به نصب کفپوش نکنید.  در صورتی که کف پوش ها را در محیطی که رطوبتی بیش از حد تحمل کفپوش‌های تان داشته باشد نصب نمایید؛  آن ها به خوبی به  کف سطح نخواهند چسبید  و به راحتی جدا خواهند شد.

 نصب کردن کفپوش ها بر روی موکت

 پیش تر اشاره کردیم  برای نصب کفپوش ها  باید ابتدا زیر سازی مناسبی روی سطح انجام دهیم.  بهترین راه این است که به جای نصب کفپوش ها به طور مستقیم روی بتن یا سرامیک آن ها روی زیر سازی مناسبی از جنس موکت نصب نماییم.  نصاب های حرفه ای کفپوش معمولاً کفپوش ها را  به صورت مستقیم روی کف ساختمان نصب نمی کند و از موکت ها به عنوان نوعی محافظ در میان کف ساختمان و سطح زیرین کفپوش استفاده می کنند.

 انواع مختلف از موکت برای این کار استفاده می‌شود که می‌تواند از الیاف طبیعی یا مصنوعی ساخته شده باشد.  بیش از هر چیز از موکت هایی که دارای الیاف پلیمری هستند برای  زیرسازی پیش از نصب و اجرای کفپوش روی موکت استفاده می شود.  دلیل استقبال از این نوع موکت برای زیرسازی این است که هم قیمت مناسب و هم کیفیت بالایی دارند.

 چرا موکت ها برای زیرسازی کردن کفپوش ها استفاده می شود؟

 امروزه به صورت گسترده از موکت ها به عنوان زیر ساز مناسب پیش از نصب کفپوش ها روی سطح ساختمان ها استفاده می شود.  موکت ها با الیاف خاصی که دارند عایق صوتی بسیار عالی هستند و هنگام راه رفتن صدایی شنیده نمی‌شود و علاوه بر آن صدایی از محیط خارج نمی شود.

دلیل بسیار  مهم تر این است که موکت ها عایق رطوبتی بسیار عالی هستند و استفاده از موکت ها برای زیرسازی کفپوش ها باعث می شود که رطوبت به کف پوش ها انتقال پیدا نکرده و طول عمر و دوام کفپوش ها افزایش پیدا کند. برای کفپوش هایی مانند پارکت لمینت که دارای انعطاف بالایی نیستند،  استفاده از موکت ها در زیرسازی به عنوان نوعی محافظ عمل می کنند که از شکستن و ترکیدگی  این کفپوش ها جلوگیری می کند.

 از چه نوع موکت هایی برای زیرسازی کردن کفپوش ها استفاده می شود؟

 همان طور که می دانید امروزه انواع مختلف و متنوعی از موکت ها در بازار وجود دارد.  اما همه انواع موکت ها برای استفاده در زیرسازی کفپوش مناسب نیستند.  برای این کار باید سعی کنید از موکت هایی استفاده کنید که قیمت ارزان تر و مناسب تری دارند‌. علاوه بر آن با توجه به اینکه قرار نیست دیده شوند؛ نیازی نیست که به طرح و رنگ آن ها دقت کنید. بودجه و سلیقه خود را برای انتخاب یک موکت برای زیرسازی خرج نکنید، بلکه آن را برای خود کفپوش استفاده کنید!

ویژگی های مهم موکت های مورد استفاده برای زیرسازی

 نکته مهم دیگری که باید به آن دقت کنید این است که شما نمی توانید  کفپوش های تان را روی موکت های پرز بلند نصب کنید؛ بنابراین حتماً باید موکت هایی را انتخاب کنید که دارای پرز کوتاه باشند.  ضخامت موکت های مورد استفاده برای این کار باید متوسط بوده و تراکم آن ها نیز باید بالا باشد. از دیگر موارد مثل در کفپوش مناسب برای سالن ورزشی است.

مدل موکت های مورد استفاده برای زیرسازی

بیشترین انواع موکت های استفاده شده برای این کار موکت های نمدی هستند که یک عایق عالی در برابر رطوبت و صدا محسوب می شوند. البته شما می توانید از موکت های کبریتی نیز برای این کار استفاده کنید؛ اما کار به خوبی استفاده از موکت های نمدی نخواهد شد.

 دقت کنید که برای استفاده در زیرسازی بهتر از موکت های رول استفاده کنید؛ نه از موکت های تایلی. این به این خاطر است که موکت های رولی یک دست تر از موکت های تایلی هستند و بستر مناسب تری برای نصب کردن و اجرا کردن کفپوش ها ایجاد می کنند. موکت های تایلی به دلیل تکه تکه بودن برای زیر سازی کفپوش ها انتخاب مناسبی محسوب نمی شوند.

سخن پایانی

در این مقاله در مورد چگونگی نصب کردن کفپوش روی موکت صحبت کردیم. پیش از هر چیز به دلایل اهمیت نصب اصولی کفپوش ها پرداختیم و در ادامه به مقدمات لازم برای نصب کفپوش ها اشاره کردیم. سپس روی این موضوع تمرکز کردیم که چرا و چگونه از موکت ها برای انجام زیرسازی استفاده می کنند و از چه نوع موکت هایی برای زیرسازی استفاده می کنند.

رپورتاژ آگهی

ديدگاه های ارسال شده است