«

تب استفاده از کلاب هاوس هر روز اوج می گیرد

»
وب سایت سیما دانلود در ستاد ساماندهی پایگاه های کل کشور ثبت می باشد و مطابق قوانین این مرکز عمل می کند.
خرید
#simadl-1768

تب استفاده از کلاب هاوس هر روز اوج می گیرد

جذابیت‌های کلاب هاوس پایانی ندارند. تنها لازم است تا گشتی در فضای مجازی بزنید تا متوجه شوید که تب استفاده از این «اپ» جدید چقدر شدت گرفته است. این «اپ» به دنبال استفاده ایلان ماسک بر سرزبانها افتاد و مشهور شد. به عبارتی کلاب هاوس توانست ره صد ساله را یک شبه طی کند. 

از رقابت بابت حضور در کلاب هاوس تا پاشنه آشیل‌ها   

به گزارش ویکی تماس ظهور یک اپلیکیشن جدید و تازه موجب شده که بسیاری از کاربران عزم خود را جزم کنند تا این «فضای جدید و تازه» را تجربه کنند به همین دلیل کوچ گسترده کاربران کنجکاو به این اپلیکشین رقم خورد. ثبت رکورد 13.4 میلیون کاربر تنها در ماه مارس کافی است تا چشمها بار دیگر متوجه «اپ» جدیدی شود که در طول یک سال می‌تواند درآمد 4 میلیارد دلاری را برای شرکت خود به ارمغان بیاورد. این سوال بارها مطرح شده که چرا « کلاب هاوس » اینقدر مورد استقبال قرار گرفته است. به طور قطع تنها عامل این استقبال ،استفاده‌ی ایلان ماسک، اوپرا وینفری، کانیا وست، دمی لواتو و مارک زاکربرگ از این «آپ» نیست بلکه « کلاب هاوس » به عنوان یک پدیده، توانست فرصتی را در اختیار مردم قرار دهد تا هرآنچه به دلیل کرونا از دست داده بودند بتوانند در این « اپ » آن را بازیابند. به همین دلیل مردم همچون افرادی تشنه و محروم از تجمعات و دورهمی‌ها، « کلاب هاوس » را تجربه کردند تا به این ترتیب بتوانند تجربه جدیدی را بیازمایند. جوزف ایوانز از موسسه آنالیز اندرز Enders Analysis  این نکته را مورد تایید قرار داده و گفت:  « کلاب هاوس در تقاطع چندین روند داغ از جمله صدا، پخش زنده و اجتماع قرار دارد و این اپلیکیشن در حال بازآفرینی برخی از کارهایی است که به دلیل محدودیت‌های همه‌گیر ویروس کرونا نمی‌توانیم به طور معمول انجام دهیم، مانند شرکت در یک سخنرانی یا مکالمه گروهی». 

 

رقبای قوی 

اما این سوال به صورت جدی مطرح است که این اپ جدید رقبایی هم دارد ؟ واقعیت این است که این «اپ» جدید برتری خاصی نسبت به اپ‌های موجود در بازار ندارد. فیس بوک چندی پیش«هات‌لاین » را راه انداخته بود که به میزبانان این اجازه را می‌داد که از طریق صدا و متن با مخاطبان خود گپ بزنند. Spaces توییتر هم از قابلیت پخش جریان صوتی و راه‌اندازی اتاق برخوردار است همچنین تلگرام ویژگی «چت صوتی » را راه‌اندازی کرد. دیسکورد Discord هم به تازگی Stages را راه‌اندازی کرده است، به ترتیبی که سخنران می‌تواند روی استیج همزمان با افراد زیادی صحبت کند. حتی اسلاک Slack و لینکدین این کار را شروع کردند و مهمتر اینکه بسیاری از این «اپها بروی اندروید هم قابلیت اجرا داشته و تنها به ios محدود نمی‌شوند. 

 

چالش‌های جدی  

فارغ از ویژگی‌های مثبت « کلاب هاوس » به عنوان یک « اپ » محبوب، می‌توان گفت که این « اپ » نقاط ضعف بسیاری دارد که این نقاط ضعف به پاشنه آشیل آن تبدیل شده است. عدم امکان ضبط صدا و عدم نظارت پلیس بر محتوای آنلاین و حفاظت از حریم خصوصی و امکان آزار جنسی، از مواردی هستند که این «اپ» را با چالش مواجه کرده است. خانم شارون اودی از مرکز مشاور ارتباطات دیجیتال که در آمستردام واقع شده است،تصریح  می‌کند: « کلاب هاوس ایجاد محتوا را برای مردم بسیار آسان می‌کند، اما در واقع استفاده از خود محتوا بسیار سخت است. شما نمی‌توانید آن را به اشتراک بگذارید، نمی‌توانید آن را ضبط کنید، نمی‌توانید آن را نقل قول کنید و اغلب طول می‌کشد تا سخنرانان به اصل مطلب خود برسند.این احساس را به من می‌دهد که به وقت من به عنوان یک مشتری احترام گذاشته نمی‌شود».مهمتر اینکه هر لحظه امکان دارد دسترسی به این «اپ» محدود شود کما اینکه دولت چین این کار را انجام داد 

سودآوری 

حال این دغدغه مطرح می‌شود که آیا امکان تبلیغات در « کلاب هاوس » وجود دارد. واقعیت این است که اتکای این «اپ» بر روی یک پلتفرم صوتی، کار تبلیغات را با مشکل روبرو  خواهد کرد وجود تبلیغات ،سخنان افراد را با قطعی روبرو کرده و در نهایت موجب کوچ کاربران از این «اپ» می‌شود. البته سازندگان این برنامه پیشنهاد کرده‌اند که به عنوان تشکر می‌توانند بخشی از پرداختی که شنوندگان به میزبان‌های اتاق پرداخت می‌کنند را کم کنند و یا به آنها از طریق دادن بلیط دسترسی به محتوای برتر بدهند. پاترون Patreon ، دیگر استارت آپ موجود است که حوزه کسب و کار خود را بر این مدل بنا کرده و در آخرین مرحله بودجه خود، ۴ میلیارد دلار ارزش‌گذاری کرده است.یکی از دانشجویان تاریخ اینترنت که به‌عنوان محقق اینترنتی با اصل نوزده سازمان حقوق بشر انگلیس همکاری می‌کند، در مصاحبه با الجزیره گفت: گفتمان فناوری که منتهی به دموکراسی می‌شود، دیرزمانی است که از پای درآمده است. پژوهش‌ها به ما ثابت کرده‌اند که هیچ فناوری هرگز دموکراسی به بار نمی‌آورد. چشم‌انداز آرمان‌شهر فناوری و اینترنت از اوایل سال ۲۰۱۰، بارها مورد تحلیل قرار گرفته است و ثابت شده است که امری نشدنی است و تحقق آن بالکل رد شده است.

برگرفته ازمجله اینترنتی ویکی حکمرانی هوشمند 
به قلم: باران ستوده | خبرنگار 

رپورتاژ آگهی

ديدگاه های ارسال شده است