«

مزایا و معایب آبگرمکن دیواری

»
وب سایت سیما دانلود در ستاد ساماندهی پایگاه های کل کشور ثبت می باشد و مطابق قوانین این مرکز عمل می کند.
خرید
#simadl-1327

مزایا و معایب آبگرمکن دیواری

مزایا و معایب آبگرمکن دیواری

آبی که از طریق لوله کشی های انجام شده به شما می رسد سرد و یا ولرم می باشد به همین دلیل برای گرم شدن آب جهت حمام کردن، لباسشویی، ظرفشویی و ... نیاز به یک آبگرمکن و یا پکیج دارید تا نیازهای روزمره ی شما را رفع کند. استفاده از پکیج ها علاوه بر گرم کردن آب مورد استفاده در گرمایش محیط نیز موثر خواهد بود ولی آبگرمکن تنها قادر به گرم کردن آب ورودی ساختمان است. آبگرمکن ها از حیث نوع مصرف انرژی به دو نوع آبگرمکن برقی، آبگرمکن گازی و آبگرمکن نفتی و همچنین از لحاظ نوع استفاده به دو نوع دیواری و ایستاده(مخزندار) تقسیم می شوند. آبگرمکن دیواری نسبت به آبگرمکن مخزن دار(ایستاده) مزیت های زیادی دارد ولی با این حال هر خانواده با توجه به نیازهای خود باید اقدام به خرید آبگرمکن مورد نیاز خود کند. بنابراین لازم است پیش از انتخاب و خرید آبگرمکن دیواری و یا مخزن دار تفاوت ها و مزایا و معایب هر کدام را به طور کامل بدانید. ما در این مقاله سعی داریم شما را در خرید آبگرمکن راهنمایی نماییم.

معرفی آبگرمکن دیواری

این آبگرمکن با گرم کردن آب سردی که از لوله ها به داخل آن می رسد کار می کند. آب داخل لوله با عبور از کویل یا همان لوله ی فلزی داخل آبگرمکن که در قسمت بالای مشعل گازی قرار گرفته است، به محض روشن شدن شعله ی آبگرمکن حرارت به لوله های فلزی منتقل شده و آب درون لوله ها را گرم می کند. در آبگرمکن برقی وجود انرژی الکتریکی باعث گرم شدن آب موجود در لوله های فلزی آبگرمکن می شود.

آبگرمکن های اولیه دارای مخازن بزرگ بودند و آب گرم را در این مخازن نگه می داشتند هنوز هم مورد انتخاب بسیاری از افراد هستند. اما آبگرمکن نسل جدیدتر یعنی آبگرمکن دیواری مخزنی برا نگه داشتن آب درون خود ندارد و هر زمانی که آب گرم نیاز باشد و شیر آب گرم باز شود در آن لحظه مشعل آن روشن شده و آب را گرم می کند.

آبگرمکن دیواری

مزیت های آبگرمکن دیواری

1.      کاهش مصرف انرژی

خرید آبگرمکن دیواری می تواند در کم کردن هزینه ها و همچنین صرفه جویی در انرژی بسیار موثر باشد. در واقع این مسئله مهمترین مزیت آبگرمکن دیواری نسبت به آبگرمکن مخزن دار است. طبق آخرین گزارشات این آبگرمکن می تواند هشت تا پنجاه درصد انرژی مصرفی را کاهش دهد و همین امر موجب کم شدن هزینه ی خانواده ها می گردد. این در حالی است که آبگرمکنی با ظرفیت 40 گالن باید برای گرم نگهداشتن مخزن خود انرژی بسیار زیادی مصرف کند.

  1. عدم محدودیت در استفاده از آب گرم

به طور مثال در نظر بگیرید در یک روز گرم تابستانی و یا بعد از یک مسافرت طولانی همه ی افراد خانواده تصمیم به حمام کردن بگیرند، اگر آبگرمکن موجود در منزل آن ها از نوع آبگرمکن مخزن دار باشد با توجه به ظرفیت آن و استفاده ی افراد خانواده تمام آب گرم موجود در مخزن آبگرمکن ممکن است به اتمام برسد و تا گرم شدن آب باید سایر افراد صبر کنند. این محدودیت در آبگرمکن دیواری وجود ندارد و هر میزان از آب گرم را می تواند در دسترس افراد قرار دهد.

  1. اشغال فضای کمتر

با توجه به اینکه امروزه بیشتر منازل کوچک هستند و افراد به آپارتمان نشینی روی آورده اند فضای آن ها نیز محدود شده است و استفاده از آبگرمکن مخزن دار می تواند فضای زیادی را در منازل اشغال کند. آبگرمکن دیواری کوچک هستند و روی دیوار نصب می شوند. آبگرمکن مخزن دار حدودا دارای قطر 50سانتی متر و ارتفاع 150 سانتی متر دارد ولی آبگرمکن دیواری حدودا دارای طول 70 سانتی متر و عرض 45 سانتی متر می باشد.

  1. کاهش نشتی و انفجار

یکی از مشکلاتی که در هنگم استفاده ی طولانی مدت از آبگرمکن مخزن دار ممکن است ب آن مواجه شویم ته نشینی مواد و املاح معدنی در مخزن آن و گرفتگی در قسمت لوله های آبگرمکن و همچنین زنگ زدن بدنه ی آن باشد که همین امر باعث نشتی آب از داخل خواهد شد. آبگرمکن دیواری به همین دلیل(عدم وجود مخزن) امکان جمع کردن آب را ندارد و ته نشینی مواد معدنی کمتر صورت می گیرد. جهت کنترل فشار و دمای بدنه و در نتیجه پیشگیری از انفجار از یک سوپاپ در آبگرمکن های مخزن دار استفاده شده است که اگر به هر دلیل عیب و اختلالی در عملکرد سوپاپ ایجاد شود مکن است موجب انفجار آبگرمکن شود. این سوپاپ باید به محض بروز هر عیب  نقصی سریعا تعویض گردد. در آبگرمکن دیواری هیچ زمان چنین مشکلی پیش نخواهد آمد.

  1. عمر طولانی تر

یکی از ویژگی های مهم آبگرمکن دیواری طول عمر بالای آن است و این آبگرمکن نسبت به آبگرمکن مخزن دار دو برابر عمر طولانی تری دارد. عمر متوسط آبگرمکن مخزن دار حدود ده سال و عمر آبگرمکن دیواری حدود بیست سال می باشد.

آبگرمکن دیواری

معایب آبگرمکن دیواری

  1. هزینه ی بالای خرید و نصب

این نوع آبگرمکن نسبت به نمونه مخزن دار هزینه های بیشتری دارد و قیمت آبگرمکن دیواری و حتی نصب آن بالاتر است. برای تعویض آبگرمکن مخزن دار و خرید آبگرمکن دیواری لوله کشی هایی در منزل لازم است که همین امر هزینه هایی را در پی دارد.

  1. مدت زمان طولانی جهت گرم شدن آب

آبگرمکن های مخزن دار آب گرم را از قبل در مخزن خود آماده دارند و ب محض باز شدن آب در اختیار شما قرار می دهند، در صورتیکه آبگرمکن های دیواری زمانی را برای گرم کردن آب سرد موجود در لوله نیاز دارند.

  1. عدم دسترسی به آب گرم هنگام قطع شدن برقی

اگر به هر دلیلی برق منزل شما قطع شود آبگرمکن برقی  و گازی خاموش خواهد شد و شما تا وصل شدن برق به آب گرم دسترسی نخواهید داشت اما اگر آبگرمکن شما از نوع مخزن دار باشد می توانید از آب گرم باقی مانده در مخزن استفاده نمایید.

4.      تغییر دمای آبگرمکن هنگام استفاده ی همزمان از آن

استفاده ی همزمان از آب گرم می تواند دمای آب گرم را تغییر دهد. به طور مثال در هنگام استفاده ی همزمان از آب گرم برای ماشین لباسشویی و حمام این تغییرات دما را در آب گرم مشاهده خواهید کرد زیرا هنوز هم سازندگان نتوانسته اند مشکل استفاده ی همزمانی آبگرمکن های دیواری را برطرف نمایند.

با بررسی موارد بالا در مورد عیوب و مزایای آبگرمکن دیواری و تفاوت های آن با آبگرمکن مخزن دار یا ایستاده نتیجه می گیریم خرید آبگرمکن دیواری به دلیل اشغال کردن کمترین فضا در منزل یا محیط کار، مصرف انرژی پایین و کاهش هزینه های برق مصرفی به دلیل کم مصرف بودن این آبگرمکن و تولید آب گرم بدون محدودیت بهتر از آبگرمکن مخزن دار می باشد. اگر معایبی همچون بالا بودن قیمت آبگرمکن دیواری و افت دما در هنگام استفاده ی همزمان برای شما قابل چشم پوشی است پیشنهاد می کنیم آبگرمکن دیواری را انتخاب نمایید.

برای خرید بهترین آبگرمکن برقی از نمایندگی آبگرمکن بوتان و نمایندگی ایران رادیاتور قیمت آبگرمکن ایستاده بوتان، آبگرمکن برقی بوتان و آبگرمکن دیواری ایران رادیاتور را جویا شوید. خرید آبگرمکن دیواری دیجی کالا نسبت به شرکت بوتان هزینه ی بیشتری برای شما خواهد داشت.

جهت استعلام قیمت آبگرمکن ها و خرید آبگرمکن به سایت فروشگاهی شرکت تولید کننده ی انواع کولر و آبگرمکن به نشانی kavehkavir.com مراجعه نمایید.

رپورتاژ آگهی

ديدگاه های ارسال شده است